• DKK
    (0)

HANDELS BETINGELSER


Veranda Vin
Vedbækgade 13 kld. tv. 
2200 København N. 
CVR-nr. 39377071
info@verandavin.dk
Tlf: 20991119

Aldersgrænse
Du skal være 18 år for at handle på vores webshop.

Betaling
Vi accepterer betaling med VISA/Dankort, Mastercard, Mobilepay, American Express, Visa Electron og JBC. Alle priser er inkl. moms og andre afgifter. Priserne er dagspriser og der tages forbehold for trykfejl og udsolgte varer.
Beløbet hæves først på dit kort, når varen afsendes.

Levering
KOMMER SNART 

Afhentning
Afhentning kan ske efter aftale ved vores lager på Vedbækgade 13, 2200 København N. 

Fortrydelsesret
Ifølge forbrugeraftaleloven er drikkevarer ikke omfattet af returret. Derfor er returnering af varen uden forudgående aftale ikke mulig.
Reklamationsret 
Når du handler på Veranda Vin's webshop, har du 24 måneders reklamationsret fra du har modtaget varen. Dette betyder, at du enten kan få varen ombyttet eller få pengene tilbage. Dette betinger, at reklamationen er berettiget og at manglen ikke er opstået som følge af fejlagtig brug eller anden skadeforvoldende adfærd af produktet. Er en vin fejlbehæftet, skal du straks sætte proppen i igen og meddele os, at du ønsker at reklamere. Hvis vinen er hældt ud, kan der ikke reklameres.
Der skal reklameres inden for rimelig tid efter at du har opdaget manglen ved varen. Hvis der reklameres inden for 2 måneder, vil reklamationen altid være rettidig.
Vi refunderer rimelige fragtomkostninger, som du måtte have i forbindelse med returnering af varen, når reklamationen er berettiget.
Reklamationer af varer skal sendes til:
Veranda Vin 
Vedbækgade 13 
2200 København N. 

Har du sendt en vare tilbage ved reklamation vil du altid få tilsendt en mail, når vi har modtaget varen. I mailen får du oplysninger om den videre proces i forbindelse med behandlingen af din reklamation.

Bemærk at vi ikke modtager pakker sendt pr. efterkrav eller andet.
 Du skal sende din ordre retur til os uden unødig forsinkelse, og senest 14 dage efter du har meddelt os, at du ønsker at reklamere for dit køb. Du skal afholde de direkte udgifter i forbindelse med varens returforsendelse. Gem eventuel kvittering for forsendelse, så vi kan refundere udgiften, såfremt reklamationen er berettiget. Du bærer risikoen for varen fra tidspunktet for varens levering.
Konserveringsmidler
Alle vinene indeholder sulfitter, med mindre andet er angivet under beskrivelsen af produktet.
 
Persondatapolitik
Når du handler via Veranda Vin's hjemmeside, skal du som minimum oplyse navn, adresse, telefonnummer og e-mailadresse. Disse oplysninger er nødvendige for, at vi kan gennemføre din konkrete bestilling.
Alle registrerede oplysninger bliver behandlet i henhold til reglerne i Persondataloven. Dine oplysninger vil ikke blive solgt eller videregivet til tredjemand.

Aldersgrænse
Du skal være 18 år for at handle i vores webshop.

Forbehold for ændringer:
Veranda Vin forbeholder sig ret til at ændre og opdatere de regler og betingelser, der gælder for denne website. Det er derfor vigtigt, at du løbende holder dig orienteret om der er sket ændringer.

Links:
PBS – Pengeinstitutternes Betalings Service www.pbs.dk
FDIH / Forbrugerrådet www.fdih.dk
Forbrugerstyrelsen www.forbruger.dk
Forbrugerrådet www.forbrugerraadet.dk
Forbrugerinformation www.forbruger.dk